Donateurs

Wij bedanken u voor uw bijdrage.

In 2004 is de Westerlander kerk eigendom geworden van de Stichting Dorpshuizen Westerland. Enkele jaren is de kerk gerestaureerd, en dit jaar worden diverse onderhoudswerkzaamheden aan het Dorpshuis uitgevoerd. Met uw gift en het werk van onze vrijwilligers kunnen we ervoor zorgen dat Kerk en Dorpshuis in een goede staat worden gehouden, en bruikbaar blijven voor de plaatselijke verenigingen en groeperingen.

Contact opnemen

Graag willen wij u nader informeren over onze mogelijkheden. Ook kunt u vrijblijvend een kijkje komen nemen in ons dorpshuis. Dit kan nadat u een afspraak heeft gemaakt met één van onderstaande contactpersonen.

Voor informatie over de verhuur van het dorpshuis, de gymzaal en de Nicolaaskerk van Stichting Dorpshuizen Westerland kunt u zich vervoegen tot Marga Jonas-Smit. Telefoon: 06-41481278.